Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşağıdaki video size yardımcı olacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=rk3Tr7sj8AY
Hayirli sabahlar
Kingo root ile pc den root edebilirsiniz istediginiz zamanda eski haline getirebilirsiniz
Bluestacks i yükleyip bütün root progtamlarıyla root atmayı denemiştim olmamıştı bana o eski üzgün anılarımı hatırlattınbence telefonunu boz ve tamirciyye gönder genelde telefon rootlu döner
![]()
Hocam ALLAH BELAMI VERSİN Kİ dediklerimde yalan yok cidden hepsini yaşadım belki root atamama sebebim benim yeteneksizliğim olabilir ama telefonum rootlu döndüLütfen yanlış bilgi vermeyin
bende samsung j5 kullanıyorum rotladım istersen gönderirim kullandıgım dosyalarıBende J5 Kullaniyorum Bende Ne kadar uğrastiysam Atilmadi
Hocam ALLAH BELAMI VERSİN Kİ dediklerimde yalan yok cidden hepsini yaşadım belki root atamama sebebim benim yeteneksizliğim olabilir ama telefonum rootlu döndü
Biraz sinirlendim açıkcası kusura bakmayın özür dilerim arkadaş çevremde bikaç kişide daha rootlu gelince ben çoğu kişide böyle oluyor sandımYemin etmene gerek yok fakat gelmemesi lazım seninkinde aksaklık VS olmuştur ama normalde gelmez onlar servis için yapmıştır ama normalde gelmez
Superuser programıyla denediniz m,