Veteran Button Studio BETA [19.05.2014]

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,501
12,884
Veteran Photo Studio'yu geliştirmeye tekrar başladığım için yanında bir ekstra sunmak istedim ve bu porjeye girdim dışarıdan basit görünsede emin olun zor bir proje.

ayrac.png


ZNX2pk.png


Program Adı : Veteran Button Studio
Programlama Dili : C# & VB.NET

ayrac.png


Program Açıklaması

Veteran Button Studio bir PNG formatında Button oluşturma programıdır programlama projelerinizde veya web tasarımlarınızda işinizi kolaylaştıracaktır , "Buton Adını Buraya Yazınız" yazan Text kutusuna butonumuzun adını yazıyoruz daha sonra alt kısımda ayarlar vardır.

Yazıyı Ortala : Bu kutuyu işaretlediğinizde yazı butonun merkezine otomatik olarak yerleşecektir.

Yazı Tipini Değiştir : Bu butona tıkladığınızda açılan menüde binlerce seçenek sizi bekliyor yazı tipi , yazı kalınlığı , italik yazı stili yazı büyüklüğü vs hepsini ayarlayabilirsiniz.

İcon Değiştir : Buradan ise butonumuzun iconunu değiştirebiliriz yani sol kısımdaki küçük resmi.

Desteklenen İcon Formatları ;
+ PNG
+ JPG
+ İCO
+ İCON
+ BMP
+ GİF

ayrac.png


Program Ekranından Görüntü

oQXnp7.png
,

ayrac.png


Program İle Oluşturulmuş Buton Örneği

lYqBpE.png


ayrac.png


Network-Download-icon.png


İndirmek İçin Tıklayın | Yandex.Disk

Binlerce İcon Bulabileceğiniz Site [TIKLAYIN]

 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.