Video dan sesi ayırma

ASKERİ1

Üye
16 Ağu 2008
120
5
Elimizdeki bir video'dan sesi ayırmak için anlatacağım adımları teker teker resimler yardımı ile uygulayalım.!
Bu işi yapabilmek için Video Mp3 Extractor programı üzerinden anlatım yapacam.
PROGRAMI BURDAN İNDİRİN..

RapidShare: Easy Filehosting

--->Programı indirip kurduğumuzda açılışta aşağıdaki görüntü karşımıza çıkacak.
Gösterdiğim yere basarak sesini ayırmak istediğimiz Video'yu seçiyoruz.

1us2.png


->Video'yu seçtikten sonra Start tuşuna basacağız.Ancak basmadan önce ayıracağımız sesi istediğimiz yere kayıt etmek istiyorsam Adım 2 ile gösterdiğim yerden gerçekleştirebiliriz.

2tq9.png


--->Start tuşuna bastığımızda ayırma işlemi gerçekleşiyor.

3ih9.png


SAYGILARIMLA...
 

mr_[hayal]-@

Yeni üye
12 Ara 2008
47
0
ya ben ne işe yaradını anlamaya calısıyorum ..

ama anlamadım :) bırı ızah edebılırse sevınırım...
 

Ohtb

Üye
6 Ocak 2008
215
0
ya ben ne işe yaradını anlamaya calısıyorum ..

ama anlamadım :) bırı ızah edebılırse sevınırım...


en basitinden ediyim arkadasim. elinde muro lanet olsun icimdeki insan sevgisi var. bu hem videolu hem sesli tabi. bu programda arkadasin gosterdigi gibi videoyu seciyosun. islemi tamamladiktan sonra yeni bi ses dokumenti veriyo program sana. videosuz mp3 olarak. yani bi bakimdan formatini degistirdin muro filminin .mpeg den .mp3 yaptin mesala. bu formatida fantazine gore kullaniyosun. filmden muzik calma filn.
quality yazan ayar tabi kalite. ne kadar kaliteli okadar fazla yerkaplar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.