Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani evet ama capcut böyle bir videoya göre basit kalır.Hocam capcut da yapabilirsiniz
Abi videoya bakmadım ama bir metin yazıp beyaz olucak arka plan olarak siyah renk olsun, biz bu ekranı kaydetsek beyazla yazılan yeri silsek yani bu durumda yazımız transparan olur. Böyle bir şekilde de yapılabilir değil mi metine video koyma işlemi?Merhaba bunun için After effects tarzı programlar kullanmanız gerekir. Başta ki yazının içine video katmanız için videoyu bırakıyorum aşağıya. Diğer yazının ismini hatırlamıyorum bulduğumda etiket atarım.
Hocam bildiğim ve kullandığım tek platformYani evet ama capcut böyle bir videoya göre basit kalır.
Karartma efekti verirsen evet olur.Abi videoya bakmadım ama bir metin yazıp beyaz olucak arka plan olarak siyah renk olsun, biz bu ekranı kaydetsek beyazla yazılan yeri silsek yani bu durumda yazımız transparan olur. Böyle bir şekilde de yapılabilir değil mi metine video koyma işlemi?
Buna ek olarak ikinci için konuşuyorum onun adı kinetic typography. Yapması zahmetli bir iştir. Yapılış videosunun linkini aşağıya bırakıyorum.Merhaba bunun için After effects tarzı programlar kullanmanız gerekir. Başta ki yazının içine video katmanız için videoyu bırakıyorum aşağıya. Diğer yazının ismini hatırlamıyorum bulduğumda etiket atarım.