Video Editör maaşı ne kadar olmalı ?

cooxed

Üye
2 Ara 2018
78
0
Ünlü bir twitch yayıncısı YouTube kanalında yayınlamak için haftada 1 video şeklinde komik anlar tarzı bir montaj yapmamı istiyor. Video başı ücrete sizce ne kadar istemeliyim ? ( videolar 4-5 dakika olacak )
 

K4spersky

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
324
0
26
Hangi yayıncı olduğuna göre değişir.Ninjaya edit yapmak var jahreine edit yapmak var :)
 

K3YL0CK3R

Katılımcı Üye
24 Eyl 2016
594
0
25
Ankara
Tamamen işinizde ne kadar iyi olduğunuz ve müşterinizin potansiyeline bağlı.
Şimdi arkadaşımızın da dediği gibi Jahrein'e yapmakla dünyaca ünlü Ninjaya yapmak arasında dağlar kadar fark var.
Bu iş ticaret işi sizin arz-talebinizi karşılayacak meblaayı söylersiniz eğer ona da uygun olursa başlarsınız veyahut orta yolu bulursunuz.

İyi forumlar ..
 

Klavye19

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
852
12
hangi yayıncı olduğuna göre değişir ayrıca seninde ne düzeyde olduğun hangi işleri yaptığın önemli.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.