video mov convert ne olur yardım lütfen lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranatalik

Yeni üye
13 Tem 2009
19
0
ArkadaŞlar
bİr bebek sİtesİne Üye oldum .bebeĞİmİn vİdeolarini amerİkada hasta olan halasinin seyretmesİnİ İstİyorum. Fakat Üye olduĞum sİte ,mov formatini yÜkletemİyor. Onlarca convert programini yÜkledİm ama bİrİnİn Şİfresİ tutmuyor, bİrİ convert yapar gİbİ yapiyor ses var gÖrÜntÜ yok!! ,kİmİ cracklenmİyor, kİmİ cracklİyor ama program bozuk. BİRDE EN BÜYÜK SORUN CODEC SORUNLARI :MESELA COLOR 7 VİDEO STUDİO PROGRAMIN DA İŞLEM YAPIYORUM UNSUPPORTED CODEC (ID=0) FOR INPUT STREAM #0.1 HATASI VERİYOR. E BEN CODEC AYARI YAPABİLECEK KADAR USTA BİRİ DEĞİLİM Kİ!

Çok rİca edİyorum kendİnİzİn bİzzat kullandiĞi sorunsuz İyİ hizli bİr convert programi (mov İÇİn) verİrsenİz Çok memnun olurum. EĞer crackleme İŞlemİ teferruatli İse lÜtfen crack aÇiklamasi İle vermenİzİ israrla İstİrham edİyorum.

Saygilarimla
baran atalik

NOT: LÜTFEN BANA ÖNERECEĞİNİZ PROGRAMI ÖZELLİKLE MOV İÇİN KULLANMIŞ OLSUN DENEME YANILMAYA HALİM KALMADI.
 

judge33

Yeni üye
15 Tem 2009
11
0
niye bunlarla uğraşıyorsunki msn den paylaşım klasörü oluşturup direk olarak karşı tarafa video yu gönder videonun boyuna göre biraz zaman alır ama olsun.yada web kameradan direk olarak canlı yayın yap.
 

baranatalik

Yeni üye
13 Tem 2009
19
0
Any DVD Converter Pro 3.6.7 programının patchini yapamadım . Patch işlemi çıkan inek resmi ile evet dedim dosyanın yerini buldum ama errorr yazısı verdi. Kısaca lisans kodu vermeniz mümkünmü acaba .
 

baranatalik

Yeni üye
13 Tem 2009
19
0
kardeş o program olması şartmı o progarmı hiç kullanmadımm
123 DVD Converter 4.6.1 indir - 123 DVD Converter 4.6.1 download / www.indirmax.com
bi pro daha önerebilirm ama san....


Vallahi ilk ama ilk defa bu any converter programından memnun kaldım ama 3 dakikalık sınırlı kullanabiliyorum. Bana Patchini değilde kullanıcı adı ve şifresini verebilen biri olursa daha iyi olur. Ama bulamazsam onuda denerim . Çok teşekkür ediyorum.
 

PaS_hA

Uzman üye
13 Ara 2008
1,474
0
C:\WINDOWS\system32\*.*
hayır bu olmadı maalesef.İlginiz için teşekkür ederim. Yalnız bende mail sormuyor kullanıcı adı ile lisans kodu soruyor verdiklerinizi girdim ama olmadı.

Free Online Video Editor/Converter

şu siteyi deneyebilirmisiniz... Ancak 25 mb kadar limit var istediğiniz formata çevirebiliyorsunuz...

Olmadı bir program paylaşacağım sizlerle konu gözümden kaçmış 2 gün olmuş sorun çözülememiş arkadaşlarımın verdiği programlar olmamış herhalde bunu bugün çözmek lazım... :)

Olup olmadığında tekrar dönerseniz bir program paylaşacağım...

Ekleme: Buyrun program bölümünde paylaşmış olduğum program derdinize derman olacaktır...

Ayrıca portable yapım paylaştım arşivimden ki herhangi bir keygen-crack-serial derdiyle uğraşmayasınız...

Diğer video dönüştürücüleri iki taraftanda desteklemediği için .mov versiyonunu ondan sıkıntı yaşadınız, bu programda çevrilende çevirilecekde .mov olsa sıkıntı yaşanmayacaktır...

Herhangi bir sorunda iletirseniz hemen soruna çözüm yolu bulabiliriz, konu linki aşağıdadır...


http://www.turkhackteam.org/program...mati-cevirir-portable-292980.html#post1208317

Saygılarımla...

İyi Forumlar...

Kolay gelsin...

 
Son düzenleme:

shergar5555

Katılımcı Üye
14 May 2009
728
0
keşke bilseydim :=)
Any DVD Converter Pro 3.6.7 programının patchini yapamadım . Patch işlemi çıkan inek resmi ile evet dedim dosyanın yerini buldum ama errorr yazısı verdi. Kısaca lisans kodu vermeniz mümkünmü acaba .

kardeş vistada crack dosyasını yönetici olarak çalıştır xp de ise farklı çalıştır. crack dosyasında sorun yok. bende bu programı kullanıyorum. diğer türlü tavsiye etmezdim zaten. üstelik programı size verdiğim linkten indirdim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.