Ben burda ki mantığı anlamıyorum artık, 15 Yıldır bu forumdayım gerçekten eskiden böyle değildi burası, Burada ki Üyelere Hack eğitimi veriliyor Türk olmaz ama git yabancı sitelere saldır deniliyor. Arkadaşım bu yapılan yanlış sitede sürekli görüyorum Eğitim departmanlarına, Okullara, Kişisel Hesaplara Saldırı Düzenleniyor ve bir şekilde Hackleniyor. Burada Yabancı Sitelere Saldırma Olayı çok yanlış sizler siber güvenlik uzmanı olmak istiyorsunuz neden ülkelerin eğitim sistemlerine hastane sistemlerine zarar veriyorsunuz, Ahlaki Değerlerin din, dil ve ırk ayrımı yoktur. Kendinizi Yetiştirmek istiyorsanız Lab ortamınızda bu tür antremanlar yapın. Yani Sırf Türk Değil diye bir ülkenin Öğrencilerini yada başka servislerini mağdur etmeye hakkınız yoktur. Sözüm sadece sana değil kardeşim sürekli denk geliyordum yazmak istedim. Yönetimde bunlara göz yumulması da çok yanlış bir anlayış burada ki gençlerin siber güvenlik kavramını yanlış anlamasına yol açıyorlar. Eskiden Sadece Provokatif eylemlerde olan hesaplara yada sitelere popülerite uğruna hacktivist eylemlerde bulunulurdu, şimdi ise 2 tane toolu kullanmayı öğrenen sağa sola ateş etmeye başlıyor. Umarım dediklerim anlaşılmıştır. Siber güvenliğin özünde yatan şey bu değil. Elbette bu sektörde gövde gösterisi var ama bu şekilde değil..