Arkadaşlar BAna Vifi HAck Programı Lazm Sizde Varsa Link Atabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wifi Hack Diye Bir Şey Yoktur![]()
Wifi Hack Diye Bir Şey Yoktur![]()
Madem Var Goster?Millet böyle mesaj kasıyor işte.Birader madem bilmiyorsun cevap yazma adamı böyle yönlendireceksen , wifi hack vardır ve bütün linux gibi açık kaynaklı kod kullanan "bütün" işletim sistemleri ile wifi hack yapabilirsin.Örnegin : Backtrack 5r3 - Kali Linux gibi ..
evet arkadaşlar yanlış duymadınız. Windows ortamında da wireless hack mümkün, hem de çok uzun zaman harcamadan.tp-link, zyxell, huawei, lokum marka modemlerde
%95 oranında çalıştığını kendim test ederek gördüm. Programın çalışma mantığı wps destekli saydığım bu marka modemlerde modemin default pinini otomatik üretiyor
ve seçtiğimiz ağa default pin ile bağlanma denemesi yapıyor.ve eğer pin doğruysa ki genelde doğru oluyor; saniyeler içerisinde modeme otomatik bağlantı yapıyor.
öncelikle indirdiğiniz dumpper.rar dosyasının içindeki jumpstart klasörünü ve dumpper.exe uygulamasını masaüstüne çıkartıyorsunuz.
Jumpstart klasörünün içerisindeki setup.exe yi kuruyorsunuz.sonra masaüstündeki dumpper.exe uygulamamızı yönetici olarak çalıştırıyoruz.sağda wps kısmına giriyoruz.
Todas las redes kısmını işaretliyoruz ve soldaki escanear butonuna basıyoruz.altta ruta kısmından jumpstart ın programfiles içerisinde kurulu olduğu yeri gösteriyoruz.
Sonra modemimizi seçiyoruz ve ıniciar jumpstart butonuna tıklıyoruz.daha sonrasında otomatikman belirttiğiniz ağa pin denemesinde bulunuyor.başarılı olduğunda
resimde görüldüğü gibi wireless configuration completed yazıyor ve bir bakıyorsunuz ki ağa bağlanmışsınız.
http://rapidshare.com/share/51bb1ca6d5ce6bdda93aef9ce1fd416b
10 dk 40 dk oldu denedin mişimdi deniyorum işe yararsa 10 dakka sonra yazarım![]()