Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
var kardeşim android in pc versiyonu var. Onu indirdiğin zaman virtualbox ile kurabilir ve kullanabilirsin. Download - Android-x86 - Porting Android to x86 bak mesela bu siteyi incele android 6 nın da adamlar 64 bit ve 32 bit sürümünü yayınlamışlar. Bunu indirip normal bir linux sistem kurar gibi pcye ya da virtualbox a kurabilirsin.
Ha sen android için virtualbox arıyorsun ben sorunu yanlış sorduğunu düşünüp direk tersini cevapladım. Android için virtualbox görevini üstlenen uygulamalar var kardeşim hatta forumda da konusunu bulabilirsin. Android e kali yükleme diye aratırsan ya da ubuntu yükleme diye aratırsan uygulamaları ve nasıl kullanıldıklarını bulabilirsin. Bunun için BusyBox, Linux Deplenment ve VNC Viewer uygulamaları var. Hepsinin de yaptığı iş farklı. 3 uygulamayı da kurman lazım. Kullanımlarını da artık bir zahmet googledan-youtubetan aratırsın diye düşünüyorum