Arkadaşlar virualboxa çift tıklıyorum açmaya çalışıyorum ama karşıma böyle bir hata çıkıyor
çözümü biliyor musunuz ?
çözümü biliyor musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başından beri indirilenlerdeydi hala orda amabu hata bendede oldu ama düzeltmiştim, virtualbox hedef iso dosyasının yerini tespit edemediği için bu hata meydana geliyor. hedef iso dosyasını eğer program dosyaları(64) kaydettiyseniz oraya atın, masaüstüne kaydettiyseniz oraya atın düzelir
bide virtualbox açılmıyor kali değilbu hata bendede oldu ama düzeltmiştim, virtualbox hedef iso dosyasının yerini tespit edemediği için bu hata meydana geliyor. hedef iso dosyasını eğer program dosyaları(64) kaydettiyseniz oraya atın, masaüstüne kaydettiyseniz oraya atın düzelir
ne yaptında bozuldu ki, durup dururken bozulcağını sanmiyorumbaşından beri indirilenlerdeydi hala orda ama
bende bilmiyorumne yaptında bozuldu ki, durup dururken bozulcağını sanmiyorum
illa yapmış olmalısın iyi düşün durup dururken bozulması hiç mantıklı değil, makinenin performansını mı arttırdın veya düşürdün?bende bilmiyorumbişey de yapmadım aslında
yok onu yapmadım neyse ben en iyisi yeniden indiriyimilla yapmış olmalısın iyi düşün durup dururken bozulması hiç mantıklı değil, makinenin performansını mı arttırdın veya düşürdün?
he tamam yeniden yükleyince olduilla yapmış olmalısın iyi düşün durup dururken bozulması hiç mantıklı değil, makinenin performansını mı arttırdın veya düşürdün?