Wonkaa Katılımcı Üye Katılım 24 Ağu 2017 Mesajlar 504 Tepkime puanı 0 Kredi 0 12 Ocak 2019 #1 Merhaba Arkadaşlar Kali linux ****sploitte -x komutunu kullanarak exe ile .mp4 uzantılı videoyu birleştirmek istiyorum fakat ne yaptıysam birleştiremedim gerekli komutları yanlışmı yazıyorum anlamadım gitti yardımcı olacak varmı ?
Merhaba Arkadaşlar Kali linux ****sploitte -x komutunu kullanarak exe ile .mp4 uzantılı videoyu birleştirmek istiyorum fakat ne yaptıysam birleştiremedim gerekli komutları yanlışmı yazıyorum anlamadım gitti yardımcı olacak varmı ?
ARES AFFETMEZ Uzman üye Katılım 23 Ağu 2017 Mesajlar 1,759 Tepkime puanı 1 Konum C:\ Kredi 0 14 Ocak 2019 #2 E sende uğraşma o kadar windows'a bd2 injector indir birleştir Oyla 0 Downvote
Wonkaa Katılımcı Üye Katılım 24 Ağu 2017 Mesajlar 504 Tepkime puanı 0 Kredi 0 14 Ocak 2019 Konuyu başlatan #3 ARES AFFETMEZ' Alıntı: E sende uğraşma o kadar windows'a bd2 injector indir birleştir Genişletmek için tıkla ... Kali için yokmu hocam ? Oyla 0 Downvote
ARES AFFETMEZ' Alıntı: E sende uğraşma o kadar windows'a bd2 injector indir birleştir Genişletmek için tıkla ... Kali için yokmu hocam ?