Selamlar arkadaşlar birkaç gün önce photoshope cs6 crack adında bir dosya indirmiştim bir youtoube videosu üzerinden .exe dosyasını çalıştırdığımda Windos defender trojan uyarısı verdi bende yüklemekten vazgeçtim ve rar'lı dosyayı sildim. Bugün öğle saatlerinde telefonuma birsürü mail gelmeye başladı aynı anda. Bilgisayarımda açık olan tüm gmail hesapları şüpheli giriş uyarısı vermeye baişadı ve google hepsinin oturumunu kapattı. Kaspersky indirdim az önce tarama yaptım ama hiçbir şey bulamadım. windows defender'de de birşey çıkmadı. Bu trojanın varlığını nereden bulabilirim? Etki alanı olarak benim Temp dosyasının içindeki chrome setup.exe veya debug.exe bağlantılarını hedef almış onların fotoğrafları yok kaspersky indirdikten sonra windos defender tarama geçmişi silinmiş malesef :/
Bu ve Trojan:Win32/Conteban.A!ml gibi 4 tane virüs çeşidi vardı.
Önerebileceğiniz bir virüs programı var mı veya görev yöneticisinden bu virüsü kolayca bulabilirmiyiz?
not: fotoğraf bana ait değil internetten buldum ama virüsün aynısı bendede çıktı
GÜNCELLEME!
KASPERSKY İLE GENİŞ OLARAK TARATTIKTAN SONRA VİRÜSÜ BULDU AMA KALDIRMAK MÜMKÜN DEĞİL DİYOR?
Bu ve Trojan:Win32/Conteban.A!ml gibi 4 tane virüs çeşidi vardı.
Önerebileceğiniz bir virüs programı var mı veya görev yöneticisinden bu virüsü kolayca bulabilirmiyiz?
not: fotoğraf bana ait değil internetten buldum ama virüsün aynısı bendede çıktı
GÜNCELLEME!
KASPERSKY İLE GENİŞ OLARAK TARATTIKTAN SONRA VİRÜSÜ BULDU AMA KALDIRMAK MÜMKÜN DEĞİL DİYOR?
Son düzenleme: