Virüs mü yoksa yazılımsal bir şey mi ?

Aegiis

Üye
8 Eyl 2016
66
0
Selamın Aleyküm,

PUBG Mobil oynadığım zaman bir süre sonra klavye ve mouse gidip geliyor habire laptop kullanıyorum. kapatma tuşuna bir kere tıkladığımda uyku moduna alıyor. uyku moduna alıyorum tekrar açıyorum bilgisayarı devam ediyor oyun ve klavye mouse çalışıyor 5 dk geçmeden tekrar gidip geliyor sanki kasıtlı yapılmış bir şekilde bilgisayarı normal kullanırken klavye ve mouse gidip gelmiyor çok iyi çalışıyor nedir bunun çözümü ?
 

Laurange

Kıdemli Üye
22 Ağu 2017
3,137
19
Bakü
Merhabalar, sorunun kaynağını öğrenmek için ilk önce antivirus indirerek tarama yapın, var olan virüsleri temizleyin. Eğer sorun ortadan kalkmadıysa sorun çok büyük ihtimalle yazılımsaldır.
 

Aegiis

Üye
8 Eyl 2016
66
0
Büyük ihtimal uygulamadan kaynaklıdır .
Yani sorun yazılımsaldır.

Önceden böyle bir şey olmuyor du sonradan olmaya başladı. Video dönüştürücü programları indirdim sonradan oldu.

Merhabalar, sorunun kaynağını öğrenmek için ilk önce antivirus indirerek tarama yapın, var olan virüsleri temizleyin. Eğer sorun ortadan kalkmadıysa sorun çok büyük ihtimalle yazılımsaldır.

Önerebilceğiniz virüs programları varmı ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Aegiis

Üye
8 Eyl 2016
66
0
Aslında benim bilgisayarım Windows 10 Orjinal kendi lisans anahtarı var ama ara ara kastığı için windows 7 korsan yazılım indirdim ondan olur mu peki ?
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Merhaba değerli üyemiz,

Fare ve klavye takılmalarını önlemek için kasadaki girişleri kontrol ediniz. Sürücüleri Driver Booster ile güncelleyiniz. Ek olarak aşağıdaki videoya bakabilirsiniz.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=VYT6i2VQQZc[/ame]
 

Ghost Killer

Yaşayan Forum Efsanesi
13 Ocak 2019
11,239
7,715
Antivirüs programı indirin internet bir tane indirin iişte sonra tarama yaparak virüsleri silin ve oyununuza tekrar devam edin eğer olmaz ise yazılımsal bir hata mevcuttur.
 

Safer

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
424
0
Antalya
Merhabalar ilk önce sağlam bir antivürüs programı ile makinenizi taratın. Malware önerimdir. temizlik yaptıktan sonra sorun devam ediyorsa tencent games ayarlarını sıfırlayınız. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.