virüs programı lazım

sago_evo

Yeni üye
4 Eyl 2010
25
0
merhaba arkadaşlar bugün windows 8 64bit yükledim fakat eski virüs programım 32bitti şimdi olmuyor bana indirebileceğim sağlam bi virüs programı crackiyle verebilirmisiniz. Şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkürler...
 

capsizcakir

Uzman üye
15 Ağu 2011
1,206
0
Son düzenleme:

ÖZGÜR_F

Uzman üye
2 Eki 2012
1,047
0
İZMİR
kardeşim pc gübenliği diye bir konu vardı forumda gir ara dolu virüs programı var ama ben sana avirayı önerebilirim ayrıca bir kaçtane daha yanında koruma progrmaı vard ara bul indir bence.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.