Virüs Total , Jotti vs. Sitelere Giriş Sorununun Çözümü //SaLii

GravityForce

Kıdemli Üye
14 Ağu 2012
4,790
5
28
____________
Merhaba arkadaşlar

Bu sitelere girmemizi engelleyen bir virüstür(Conficker).

Nedir bu Conficker ?
SaLii TurkHackTeam.Net
Bu virüs sisteme bulaştıktan sonra bilgisayarın işletim sistemi ve anti virüs güncellemelerini almalarını önleyerek sistem üzerinde diğer virüs ve zararlı yazılımların da bulaşmasını sağlayacak ‘açık kapı’ oluşmasını sağlıyor. Solucandan etkilenen sistem üzerinde daha sonra bulaşan zararlı kodun yeteneklerine göre, bankacılık hesap bilgileri gibi kişisel bilgilerin çalınmasından başka bilgisayarlara saldırıda kullanılmaya kadar birçok faaliyet gerçekleşebiliyor.

Nasıl kurtuluruz ?

Kurtulmak için Conficker Removal Tool programını kullanacağız.

Verdiğim linkteki programı indiriyoruz. Exeyi açtıktan sonra Start butonuna basıyoruz. Bu virüs PC de varsa program devam eder yoksa EXİT yapabilirsiniz. PCnizi taradıktan sonra yeniden başlatır ve virüs silinir.


Program Linki : https://hotfile.com/dl/203706862/f7de301/cfremover.rar.html

RarPass : SaLiiTHT
 

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
340
İstanbul
aslında notepad açıp windows system32 drivirs açıp daha sonra ect içindeki hosts açıp oradan jotti sitesi tarama sitelerini kaldırsada olur :) saol :)
 

colibari

Katılımcı Üye
30 Kas 2008
600
0
##BURSA##
eyvallah reisssssssssss bende niye giremiyorm diyorm demekki kullanılıyormuşum bi paçavra gibi hissettim kendimi eyvallah:D bulunmadı diyor ama yinede giremiyorm :D
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.