Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın bilen kişiler ben internet cafeden bi vürüs indirsem arkadaşa atcam onun msnlerini fln hackleyebilirmiyim eğer öle bişi varsa burda bana linkini verir yada anlatırsanız sevinirim. saygılar
Onu biliyorumda bana link lazım forumda düzgün olarak aradım bulamadım port acman lazım dior fakar ben internet cafeden girdigim zaman port acamıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
Selamun Aleykum Arkadaşlar.Bugüngü Uygulamamda Turkojan Hakkında Bir video Çekmek Ve Bazı Birtakım Özelliklerinden Bahsetmek İstedim..Benim Sevdiğim Uzaktan Yönetim Programlarından Biridir.Kurbanınıza Hemen Hemen Aklınıza Gelebilecek Her Türkü Şeyi Yapabilirsiniz.Bunun İçin Kendim Bir Kurbanımın Üzerinde Bir Video Çektim.Yanlız Bunun İçin Yapmanız Gereken Bir Takım Uygulamalar Var.Öncelikle Bir No-Ip Adresi Alıyoruz, Ve Aynı Zamanda Modemimizden Açmamız Gereken Bazı Portlarımız Var.Hepsinin Dökümanını , Materyalimin İçine Attım.Bunları Piyasada Sade, Tek Bir Biçimde Bulmak Bir Hayli Zor.Materyalimde, Hangi Portlarınızı Açacağınız, Nasıl Port Açacağınız, No-Ip Adresini Nasıl Alacağınız, Nasıl Kullanacağınız, Programın İzleme Linkleri,Benim kendi Çektiğim Eğitim Amaçlı Videom,Portlarınızın Açılıp Açılmadığını Test Edebileceğiniz Bir Test Programı Vs... Herşey İçinde Mevcut Arkadaşlar..
Programdan Görüntüler ;
Not :Gizli Modu Açık Versiyonudur..
Dipnot :Arkadaşlar; Yapımcı Arkadaşlar Videoları Çekeli Epey zaman Oluyor.No-Ip Videosuna Biraz Göz Attım Linkinden, Site Eskiden Biraz Değişikti,Şimdi Yeniden Deforme Olmuş, Hesap Almakta Zorlanacağınızı Düşünmüyorum ama Sorunları Olan Arkadaşlar Konunun Altından Yazarsa Herzaman Olduğu Gibi Dilimiz Döndüğünce Anlaşılmayan Noktaları Anlatırız.