Virüs !

YILDIZLITURK

Uzman üye
10 Ara 2017
1,104
0
Ağrı-Iğdır.
Çözüldü.

Merhaba,
Arkadaşlar dün kardeşim. Bilgisayara bir şey indirmiş ve pc kafayı yemiş gibi. Programlara Sağ tık yapınca çinçe şeyler çıkıyor. ?

Buyurun. :
lOvVAk.jpg
 
Son düzenleme:

R4V3N

Adanmış Üye
3 Tem 2016
6,250
38
26
Kocaeli
Madem dün indirmiş, en yakın zamana sistemi geri yükle. Temiz çözüm. Çok yakın zamana yok en erkeni 1-2 ay önemli işler yaptım dersen bilemem. Daha da temizi format zaten ama bunu yazmaya bile gerek yoktu.
 

YelHak

Uzman üye
3 Ocak 2016
1,358
2
Bakü
Ceys Hocamın dediği gibi olabilir ama winrar'ın logosu öyle miydi tam olarak kestiremedim , ayrıca pc'de 360 total security varmış eger böyle bi virüsü yediyse vay haline..
 

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
592

Merhaba değerli üyemiz ; Görünüşe göre çince winrar indirilmiş ama siz genede ne olur olmaz program ekle kaldırdan gözünüze yabancı gelen programları kaldırın , çünkü böyle yabancı programlar eklenti kurulumlu geliyor direk ileri ileri dediyse başka eklentilerde kurulmuş olabilir.Silmenizi ve yeniden Türkçe winrar kurmanızı ve bilgisayarınızı başka bir antivirüs programıyla taratmanızı öneririm 360 pek sağlam değil..Saygılarımla​
 

ATABÖRÜ

Kıdemli Üye
30 Tem 2017
3,359
7
Ötüken
"Kardeşin Çince WinRar İndirmiş Yani Binevi Eklenti İndirmiş İnternette İken Reklamlara Basıp Eklenti İnmiş. Program Ekle Veya Kaldır'a Gir Ordan Bütün Çince Adlı Bütün Uygulmaları Sil."
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.