Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöyle izah edeyim nasıl msfvenom ile trojan oluşturup karşı tarafa yediriyorsak bunu link üzerinde nasıl yapabilirizVirüslü link derken neyi kasdediyorsun? örnek RCE daha yeni, ama ben link göndereceğim hacklenecek diyorsan günümüzde pek mümkün değil oldugunda ise milyon dolarlara büyük gruplar satın alır. "bilgi bulmak zor değildi" kısmına gelecek olursak ingilizce aramanı tavsiye ederim.
"CVE-2025-25794 SeaCMS v13.3'ün admin_ping.php bileşeni aracılığıyla uzaktan kod yürütme (RCE) güvenlik açığı içerdiği keşfedildi"
tool ismi ?Kali veya Termux kullanılabilir githubda kurulum dahil herşey anlatılıyor saldırının adını bilmen yeterli direkt karşına kurulumuyla çıkarır
ya kendi php siteni olusturup kurbana atabilirsin ise yarar termuxdan bile oluşturulabilir PHP sitesi ama işte dış dünyaya açamadım ben ngrok açılmıyor bende sen bı deneherkese merhaba
başlıktaki linki oluşturabileceğim tool'lar nedir eskiden araştırma yapıtığımda bilgi bulmak zor değildi ama şuan hiçbir bilgi yok kali tool larından yapılıyorsa çok iyi olur
domein adresi gerekiyor olamsı lazım ama tam emin değilim o tarafta bilgim kısıtlıya kendi php siteni olusturup kurbana atabilirsin ise yarar termuxdan bile oluşturulabilir PHP sitesi ama işte dış dünyaya açamadım ben ngrok açılmıyor bende sen bı dene