Virüstotal sonucu temiz mi?

ekinmanyak123

Yeni üye
16 Tem 2013
21
1
niye virustotal yüklüyorsun ki? antiscan.me varken? Virüstotal 1 tanesinde bile virüs olarak algılanırsa statik analiz için antivirüs şirketlerine gönderiyor ordaki. bi çoğuna
 
1 Haz 2023
123
15
Şey linkte ne yazıyor tam olarak anlamadımda cahilliğim için kusura bakmayın.

niye virustotal yüklüyorsun ki? antiscan.me varken? Virüstotal 1 tanesinde bile virüs olarak algılanırsa statik analiz için antivirüs şirketlerine gönderiyor ordaki. bi çoğuna
İlk defa duydum. Bilginiz için sağolun
 

ekinmanyak123

Yeni üye
16 Tem 2013
21
1
hayır ücretsiz. kendi indireceğiniz dosya ise temiz duruyor. kod signlanmadığı için tek tük şeyde böyle hatalar verebilir. yani yüksek ihtimalle temiz ama gerçekten korkuyorsanız sıkıntı vardır diye ozaman virtualbox üzerinden sanal makine ile çalıştırıp test edebilirsiniz.
Ücretli galiba dediğiniz site
mscore.dll import ediyor sadece mscoree sıkıntılı değildir c# ile yazılmış bir auto clicker software gibi duruyor eğer sıkıntılı bişeyler olsa user kısmınıda import ederdi.
 

Senior Beyaz

Katılımcı Üye
6 Mar 2016
474
136
root@beyaz:
Merhaba,

Şüphe uyandıran dosyalardan kendi gizliliğiniz ve güvenliğiniz için uzak durun. Tavsiyem indirmemeniz olacaktır. İndirmek istediğiniz şey her ne ise, başka kaynaklardan bulabilme imkanınız varsa oradan indirmeyi deneyin.

İyi Forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.