Virusü Resim/Film İçine Atmak

High Hacker

Uzman üye
25 Ağu 2011
1,540
0
İzmit
Merhaba Arkadaşlar

Resim Veya Filmlerin İçine Virus yazacağız

Öncelikle Antivirus Programlarınızı kapatın daha sonra başlayalım

Resim İçine Virus Koyma

1-Öncelikle Resim imizi Seçiyoruz Ve daha sonra sağ tıklayıp uzantı değiştir yapıyoruz

2-Daha Sonra sdb yapıyoruz bu uzantıyı

3-Ve Şimdi İse not defteri ile açın (Açmadan Önce Bu Tür Dosyaları her zaman seçili kullanı boş bırakın)

4-Daha Sonra ise İçine Herhangi Bir Virus Kodu Yapıştırın

5-Tamam Şimdi İse Tekrar Sağ Tıklayın Ve Uzantı Değiştirden jpeg yapın

6-Daha Sonra açın bakın sade bir resim görünüyor (tabi görünürde) :)
aslında içinde virus var oke not defteri ile içine format virusu yazarsanız
resmi açtığında neler olur neler neler sakın yaptığınız şeyi açmayın

Zaten Film e de aynısını yapın oke

:twist İşe Yarar


 

mxdark31

Yeni üye
4 Ara 2009
15
0
kardeşim olmuyo :) not defteriyle açıp içine start ve calc yazdım :) cmd ekranını ve hesap makinasını açması lazım ama açmıo .) bozulan fotom da cabası.
 

Berkkit

Yeni üye
1 Eyl 2011
26
0
kardeşim olmuyo :) not defteriyle açıp içine start ve calc yazdım :) cmd ekranını ve hesap makinasını açması lazım ama açmıo .) bozulan fotom da cabası.
Arkdaş Doğru söylüo virüs yerine istediği kodu yazabilir verdğin kodlar doğruysa hesap makinesinin açılması lazım çünkü virüsler birer koddur ama virüsler zararlı olanlardır hesap makinesi veya shutdown komutları faln bunlarda koddur ama bunlar zararsızdır
 

f5506t

Üye
27 Ağu 2011
85
0
BİŞEY YAPMIŞSIN İYİ BİŞEY PAYLAŞMIŞSIN ANCAK NE YAPTIĞINI SENDE BİLMİYON SANIRIM. ADAMIN DEDİĞİ TABİKİ DE DOĞRU. SONUÇTA VİRÜSTE OLSUN HESAP MAKİNASI DA OLSUN İKİSİDE X86 TABANLI SİSTEMLERDE ASSMBLY KODUNA DÖNÜŞTÜRÜLEN UYGULAMALAR. DEDİĞİN GİBİ UYGULANDIĞINDA KOD SATIRLARINDA SIRA HANGİ KOMUTA GELDİYSE O İŞLER. BİRİNİZ OLMUŞ GENERAL RÜTBESİNDE High Hacker DİĞERİNİZ OLMUŞ BİNBAŞI bahtiyar19811 "kardeşim olmuyo :) not defteriyle açıp içine start ve calc yazdım :) cmd ekranını ve hesap makinasını açması lazım ama açmıo .) bozulan fotom da cabası." DİYEN ADAMLA ALAY EDİYONUZ. ADAM DENEMEK İÇİN GÜZEL BİR UYGULAMA SEÇMİŞ. SENİN PAYLAŞIMINI DENEMİŞ. AMA SENDE BİLMİYOSUN Kİ NE YAPTIĞINI. TAKILDIĞIM NOKTA ADAMLA BİŞEY BİLMİYOMUŞ GİBİ ALAY ETMENİZ. DEMEKKİ RÜTBEYLE BİŞEY BİLMEK ARASINDA FARK VAR. BİR YORUM YAPMADAN ÖNCE KARŞIDAKİ KİŞİNİN RENCİDE OLUP OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜN ÖNCE..
 

High Hacker

Uzman üye
25 Ağu 2011
1,540
0
İzmit
Evet Haklısın
Ama Alayda Etmiyoruz
Ben Konuyu denemeden açmadım
Resimi (.jpeg) uzantısını notepadla açıp calc
yazarsan resimi açıldığında calc açılmaz ki fakat bunun konunun işe yaraması ile yaramaması arasında bir fark yok resimi açtığında calc açılmaz tabi fakat virus kodu girdiğinde anti-virus sayar gerçektende virus olur zaten 2 kere tıklamanıza gerek yok
direk işleme geçiyor..

Saygılar
 

eqselans81

Yeni üye
24 Şub 2014
5
0
Adamsın kardeşş

bişey yapmışsın iyi bişey paylaşmışsın ancak ne yaptığını sende bilmiyon sanırım. Adamın dediği tabiki de doğru. Sonuçta virüste olsun hesap makinası da olsun ikiside x86 tabanlı sistemlerde assmbly koduna dönüştürülen uygulamalar. Dediğin gibi uygulandığında kod satırlarında sıra hangi komuta geldiyse o işler. Biriniz olmuş general rütbesinde high hacker diğeriniz olmuş binbaşı bahtiyar19811 "kardeşim olmuyo :) not defteriyle açıp içine start ve calc yazdım :) cmd ekranını ve hesap makinasını açması lazım ama açmıo .) bozulan fotom da cabası." diyen adamla alay ediyonuz. Adam denemek için güzel bir uygulama seçmiş. Senin paylaşımını denemiş. Ama sende bilmiyosun ki ne yaptığını. Takıldığım nokta adamla bişey bilmiyomuş gibi alay etmeniz. Demekki rütbeyle bişey bilmek arasında fark var. Bir yorum yapmadan önce karşıdaki kişinin rencide olup olmayacağını düşünün önce..
kardeşim azına sağlık mne güzelde konusmuıssun bunlar rütbeyle hacker olgunu sanan tipler saygılar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.