Selamın aleyküm abilerim karddeşlerim. Benim sizlerden bir istirhamım olucaktı. Benim elimde yaklaşık 100 küsür crack var onları programa geçiricem kodlamasından az buçuk anlıyorum benim bilgim bana yeter yani. ben sizden sadece tek birşey istiyorum oda tasaarım. Bana oxskin demeyin o lisanslı crack no bende yok onun ve biri programa girdiğinde karşısına oxskin uyarısı çkıyor bunu istemiyorum. ben bitane daha tasarım kullanmıştım bayadır vb üzerindeyim ara vermştim öncedende kullanmıştım attaha bi program bile yapmıştım youtube kapandığında açmak için vs ondada tasarım kullanmıştım Ondada şöyle bi sıkıntı vardı ben programımda tasarım kullandım ya hani onların .ocx ları kullanıcının pc de olmayınca program hata veriyordu onun için bende mecburen programla birlikte yanında ocx larınıda upload edip sunmuştum. Ama ben böyle birşey istemiyorum sizin yaptıklarınıza başkaların yaptıklarına bakıyorum da tasarım gayet güzel indirme linkini veriyosunuz içine griyorum ne .ocx var ne bişey tıklıyosun açılıyo bende böyle birşey istiyorum elinizde böyle bi tasarım varmı eklenti gerektirmeden ne biliyim bi başkası programı kullanabilmesi için .ocx uzantılarını system dosyasına atmasına gerek kalmasın vs yani tek program olsun benim programım anlatabildim mi? Umarım anlatabilmişimdir. Lütfen yardım edin az önce yine oxskini indirdim içinde pek fazla tasarım bile yok .
Visual Basic 2010 Express Kullanıyorum. Lütfen yardım edin biraderlerim. Onlıne oyun hilesi yapıcam sıf bu yüzden erteliyorum. Kimseye sunamıyorum bu şekilde. Wolfteam metin2 vs daha önce hilelerini az yapmadım ama kendim kullandım artık bende güzel bişey yapıp etrafımdakilere sunmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. Yardım edin lütfen.. Cevaplarınızı Bekliyorum...
Visual Basic 2010 Express Kullanıyorum. Lütfen yardım edin biraderlerim. Onlıne oyun hilesi yapıcam sıf bu yüzden erteliyorum. Kimseye sunamıyorum bu şekilde. Wolfteam metin2 vs daha önce hilelerini az yapmadım ama kendim kullandım artık bende güzel bişey yapıp etrafımdakilere sunmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. Yardım edin lütfen.. Cevaplarınızı Bekliyorum...