Arkadaşlar ben burada ACMBOOT.EXE hatasını değil. Tüm ACMBOOT.LST FALAN HEPSİNİN ÇÖZÜMÜ BUDUR !
Herkes tutturmuş harddiskten yüklüyorsan dosyalar zarar görmüştür diye cd den yükle felan gidiyor..Sen nasıl çözdün diyeceksin bu sorunu daha önce standart ta başıma gelmişti baya oldu o zaman çözdüm ama oda beni çözdü denemediğim şey kalmamıştı kurmak için sonunda şeytan dürttü dosyaların adlarının farklı olduğunu farkettim. stf dosyalarına başka ad verilmiş ve malesef bu sebebten kuramıyormuşuz.Unutmadan setuptan kurmaya kalkmayın acmboot isimli exe den kurulum başlar.. setup a alışkın olduğumuz için insanın aklına ilk ona tıklamak geliyor tüm herkes gibi benimde o aklıma gelmişti ama sanki yanıltmak için koyulmuş bir dosya kurulumla alakası yok ihtiyaç var ama kullanılacağı bir bölüm yok.. neyse şimdi kuramayanlar için anlatıma geçeyim..
-Eğer Visual Basic 'i Cd den yükleyecekseniz.Cd room a cd yi takın ve içeriğini harddiskinizde boş
bir klasörün içine kopyalayın.. netten indirdinizse böyle bir sorununuz yok. sadece serial txt. dosyasını içinden
masaüstünüze çıkartın.
2-SETUP klasörüne girin VS98ENT. adlı stf dosyasının adını acmsetup olarak değiştirin.
3-Sonra SETUP klasörünün içeriğini olduğu gibi kopyalayın ve ana klasörün içine yapıştırın..
eğer size bir sorarsa evet deyin sormaz ise eğer tekrar SETUP dosyasının içine girin ve acmboot isimli
exe yi kopyalayın ve ana klasöre yapıştır deyin daha önce sormadıysa eğer bu sefer kesinlikle soracaktır
evet deyin..
4-Ana klasördeki acmboot isimli exe tıklayın kendini kurmaya başlasın
5-Hadi geçmiş olsun... Kurulum Bilgisine İhtiyacı olanlar var ise bana mail yolu yada mesaj yoluyla sorabilirler..
artık kurarken error launching acmboot.exe hatası vermeyecektir. güle güle kullanın