Merhaba arkadaşlar.Bazı arkadaşlarımız internetten Visual Basic 6 ile Koxp yapımına bakıyorlar.Sonra başlıyorlar.Sonra hüsrana uğruyorlar.Çünkü kodlar falan karışık geliyor yok ıy aman ne kadar uğraşcam diye.Bunun nedeni Visual Basic 6'dır.Bu program NYP(Nesneye Yönelik Program) değildir.Bu yüzden zorlanabilirsiniz.
Çözüm:C++ yada C arkadaşlar C++/C dilinden birisini seçip hack yapmaya başlıybilirsiniz internette çok kaynak var benim size önerim C++'dır.Eğer başlamak isterseniz ilk dediklerimden başlamanızı öneririm;
1-Hack yapmadaki bütün kavramları öğrenin...(Pointer,Adres vb.)
2-Pointer bulmayı öğrenin...(Tavsiyem Cheat Engine 6.1/OllyDbg)
3-C++ öğrenin...
4-Hack yapmya başlayın.(İnternetteki bilgilere bakın.)
5-Kendi oyununuzu ve Hackınızı yapıp kendi oyununuzu hackleyin.
6-Online olmayan başka oyun hackleyin.
7-Online oyunları hacklemeyi öğrenin.
8-Online oyunları hackleyin.
Arkadaşlar bide ben konu açmıştım ben 5.Aşamayı yaptım.Şimdi AssaultCube diye bi Cs1.6 gibi bir oyun var onu hacklemeyi planlıyorum...
Benim konuda 5.Aşama anlatılıyor.
Not:Arkadaşlar ben bi yere kadar ulaştım eğer bir sorun yada başka birşey olursa bana ulaşabilirsiniz.
BENİM KONU
Başarılar...
Çözüm:C++ yada C arkadaşlar C++/C dilinden birisini seçip hack yapmaya başlıybilirsiniz internette çok kaynak var benim size önerim C++'dır.Eğer başlamak isterseniz ilk dediklerimden başlamanızı öneririm;
1-Hack yapmadaki bütün kavramları öğrenin...(Pointer,Adres vb.)
2-Pointer bulmayı öğrenin...(Tavsiyem Cheat Engine 6.1/OllyDbg)
3-C++ öğrenin...
4-Hack yapmya başlayın.(İnternetteki bilgilere bakın.)
5-Kendi oyununuzu ve Hackınızı yapıp kendi oyununuzu hackleyin.
6-Online olmayan başka oyun hackleyin.
7-Online oyunları hacklemeyi öğrenin.
8-Online oyunları hackleyin.
Arkadaşlar bide ben konu açmıştım ben 5.Aşamayı yaptım.Şimdi AssaultCube diye bi Cs1.6 gibi bir oyun var onu hacklemeyi planlıyorum...
Benim konuda 5.Aşama anlatılıyor.
Not:Arkadaşlar ben bi yere kadar ulaştım eğer bir sorun yada başka birşey olursa bana ulaşabilirsiniz.
BENİM KONU
Başarılar...