Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Ben Visual Basic 6.0 Da Bi Ping Attacker Yapmak İstiyorum Fakat Komutlari Bilmiyorum Ve Komutları Verip Örnek Veren Biri Varmi ? Ve Saldırı Gücünü Nasıl Ayarlıyacağımı Şimdiden Teşekkür Ederim
Bence bunu arayana kadar Visualda Kendini geliştir çünki Bunları iyi bilen kişiler yapabilir Ama hazır kodla yapılır onu bilmem ama kendin yapmak varken neden başkalarının virüslü olup olmadığı belirsiz programlarını kullanasınki...
eğer yeni başladıysanız daha basit şeylerle başlayın komutları mantığını kavrayın, hazır kodu alıp yerleştirmenin bir faydası olmaz. ayrıca Google buradan aratırsanız bir çok kod bulabilirsiniz.
Aynı soru bendede var ben hack yaptım ama kendime ait ping atacker yapmak istiyorum nasıl yapcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz