Öncelikle SelamunAleyküm yardımınıza ihtiyacım var visual studio 2010'da ben 1 program üzerinde çalışıyorum flood programı mantık şu textboxa 15 satır random yazı yazıyorsun ve butona basıyosun istediğin yere flood'u aralıklı 5 saniye içinde atıyor;Ben buraya kadar internetten bulduğum yazılarla vs.. kodladım hallettim.
Yardımınız şurada lazım programda textboxa randomu kendim yazıyorum ve bu nereye kadar böyle devam edicekki 1 buton daha koyup rastgele random oluşturup textbox'a geçirmesini istiyorum ve sonrada floodu yapıcak yere flood atmasını istiyorum; Bu dediğimi epeyce araştırdım uyguladım başarılı bir sonuç alamadım bu konuda önemli şekilde desteğinize ve yardımınaza ihtiyacım ver lütfen yardım edin.
Programdan önizleme için tıklayın
LİNK
Yardımınız şurada lazım programda textboxa randomu kendim yazıyorum ve bu nereye kadar böyle devam edicekki 1 buton daha koyup rastgele random oluşturup textbox'a geçirmesini istiyorum ve sonrada floodu yapıcak yere flood atmasını istiyorum; Bu dediğimi epeyce araştırdım uyguladım başarılı bir sonuç alamadım bu konuda önemli şekilde desteğinize ve yardımınaza ihtiyacım ver lütfen yardım edin.
Programdan önizleme için tıklayın
LİNK
Moderatör tarafında düzenlendi: