Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar en acilinden Visual Basic öğrenmem lazım. internette aradım fakat sağlam bir kaynak bulamadım. kendi oluşturduğunuz yada kullandığınız kaynaklar varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
kardeşim çok sağol ama bnm ingilizcem o kadar ileri seviye değil ya bir de ben visual studio 2013 kullanıyorum ama yine de türkçe kaynak olursa daha çok işime yarayabilir
Hocam programlama = ingilizce zaten Eğer ingilizceniz olmazsa fazla öğrenemezsiniz.Yani bir yere kadar öğrenirsiniz o kadar.Türkçe pek kaynak yok.Bence ilk önce biraz ingilizce çalışın hocam
aynen kardeşim önce ingilizceni geliştir , bilgisayar konusunda ingilizce terimleri öğrenmeye gayret et
ingilizceni ne kadar ilerletirsen yaptığın işler o kadar kolaylaşır
evet bunun farkındayım zaten bir yandan da ingilizcemi geliştiriyorum ama ingilizce öğrenene kadar bekleyecek vaktim yok. türkçe kaynak arıyorum o yüzden ama bulamazsam mecbur ona çalışıcam artık