Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle Merhaba Dostum İso Yansımasını Torrenti İndirerek Arata Bilirsin Ama Ben Sana Şöyle Bir Seçenek Vericem İşine Yaramazsa Alıntı Cevap Vererek Bende Sana Yardımcı Olmaya Çalışırım..
İyi Forumlar
Link
Hocam bununla en yeni sürümü arasında büyük bi fark varmı nı yerde baktım 20 gb bi dosya vardıda ?
Eyw Şimdi Hastaneye gitmem gerekte yarın değerlendireceğim sizin fikrinizi teşşekür ederimÖncelikle Merhaba Dostum İso Yansımasını Torrenti İndirerek Arata Bilirsin Ama Ben Sana Şöyle Bir Seçenek Vericem İşine Yaramazsa Alıntı Cevap Vererek Bende Sana Yardımcı Olmaya Çalışırım..
İyi Forumlar
Link
Visual Studio 2017'yi indirdim nerdeyse 2018 sürümü ile aynı öğrenciler için ücretsiz sürümü felan var dediğin gibi ama kodlama yapacağım zaman alet edavat dosyaların içinde "Timer" bulunmamaktadır "Timer"i bir türlü bulamıyorum ki banada timer lazım oluyorVisual Studio'nun 2018 sürümünün öğrenciler için olan ücretsiz sürümünü indiriniz. Tüm özelliklerinden yararlanabiliyorsunuz, 2010 kullanıyordum 2-3 sene önce, baya eski ve tat vermiyor. Visual Studio 2018'in boyutu da 20gb falan değil. Resmi sitesinden indirip kurulum dosyasından sadece işine yarayanları seçmen lazım.
Visual Studio'yu kurarken mesela;
IOS Xamarin Geliştirme Platformu +1GB
Android Xamarin Geliştirme Platformu +1Gb
TV
Gear
Python
Visua C++
C#
.NET Basic
gibi bir sürü ek özellik var seçip indirtebileceğin. Sen sadece işine ne yarıyorsa onu indireceksin. Bilgisayar uygulamaları geliştirmek istiyorsan mesela C#'ı indirebilirsin. Maksimum 2 - 2,5GB tutacaktır.