sqruhqn Katılımcı Üye Katılım 18 Tem 2016 Mesajlar 254 Çözümler 1 Tepkime puanı 17 Konum Ötüken Kredi 0 25 Tem 2021 #1 Merhabalar; html, css ve javascript ile bir blog yazmaya çalışıyorum css ile yazdığım kısm algılanmıyor dosyada resim 1 resim2 resim3 Son düzenleme: 25 Tem 2021
Merhabalar; html, css ve javascript ile bir blog yazmaya çalışıyorum css ile yazdığım kısm algılanmıyor dosyada resim 1 resim2 resim3
Çözüm sqruhqn 25 Tem 2021 hocam çalıştırdım teşekkürler önce başına div#header{ } olarak tanımlamam gerekiyormuş.
xKemikkiran Katılımcı Üye Katılım 22 Haz 2020 Mesajlar 470 Çözümler 6 Tepkime puanı 233 Konum Zararlı yerlerde - Aydın Kredi 0 25 Tem 2021 #2 Header in başına # değil de nokta koymayı dene sqruhqn' Alıntı: Merhabalar; html, css ve javascript ile bir blog yazmaya çalışıyorum css ile yazdığım kısm algılanmıyor dosyada resim 1 resim2 resim3 Genişletmek için tıkla ... Oyla 1 Downvote
Header in başına # değil de nokta koymayı dene sqruhqn' Alıntı: Merhabalar; html, css ve javascript ile bir blog yazmaya çalışıyorum css ile yazdığım kısm algılanmıyor dosyada resim 1 resim2 resim3 Genişletmek için tıkla ...
B batuproxr Katılımcı Üye Katılım 6 May 2020 Mesajlar 574 Çözümler 3 Tepkime puanı 89 Kredi 2 25 Tem 2021 #3 sqruhqn' Alıntı: Merhabalar; html, css ve javascript ile bir blog yazmaya çalışıyorum css ile yazdığım kısm algılanmıyor dosyada resim 1 resim2 resim3 Genişletmek için tıkla ... linkleri hizliresim gibi sitelere koyarsan yardım edebillirm Oyla 0 Downvote
sqruhqn' Alıntı: Merhabalar; html, css ve javascript ile bir blog yazmaya çalışıyorum css ile yazdığım kısm algılanmıyor dosyada resim 1 resim2 resim3 Genişletmek için tıkla ... linkleri hizliresim gibi sitelere koyarsan yardım edebillirm
sqruhqn Katılımcı Üye Katılım 18 Tem 2016 Mesajlar 254 Çözümler 1 Tepkime puanı 17 Konum Ötüken Kredi 0 25 Tem 2021 Konuyu başlatan #4 hocam çalıştırdım teşekkürler önce başına div#header{ } olarak tanımlamam gerekiyormuş. Oyla 2 Downvote Çözüm