vize notları geçer mi?

'Eşref

Özel Üye
17 Ara 2021
1,153
1,710
üniversiteden üniversiteye değişiyor ama genel olarak üniversitelerde bu notun geçmesi gerekir.
 

'GÖKKURT

Junior Hunter
10 Şub 2019
344
222
Vize %40 final %60 alınır genelde 54 puan geçmen gerekir ANCAK çan eğrisi, geçme notu 55 yada final minimum 60 vb kaideleri varsa malesef kalabilirsin ...
 

thebeard

Özel Üye
15 Mar 2018
3,503
1,041
Ucu açık bir soru, eğer çan sistemi yoksa ve üniversitenin geçer notunun üstündeysen geçersiniz evet. Fakat çan sistemi varsa çanın altındaysanız geçemezsiniz. Çanı öğretmen de belirleyebiliyor, onun iyiliğine kalmış. Ha çanı geçmek yetmiyor bir de okulun geçer notunun üstünde olmanız gerekiyor. Üniden üniye değişiyor fakat genel olarak 1.8 not ortalamasının üstündeyseniz dc notu ile de geçer not alırsınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.