Vmware Kurulan Bilgisayar Yavaşlar mı?

Tcspy

Uzman üye
5 Eki 2019
1,049
104
TC
vmvare kurulan pc programı açmasan bile sanki biraz ağır çalışıyor yani kurulu olduğu zaman sanki daha ağır pc piskolojik mi bilmiyorum :D
 

BÖRÜ'

Uzman üye
12 Mar 2019
1,237
1,180
JİGK
vmvare kurulan pc programı açmasan bile sanki biraz ağır çalışıyor yani kurulu olduğu zaman sanki daha ağır pc piskolojik mi bilmiyorum :D
Merhabalar,
Başlangıç uygulamalarından vmvare'yi devre dışı bırakın, her pcyi açtığınızda kendini hazırlıyordur o yüzden pc'nin ağır çalıştığını hissediyor olabilirsiniz.
 

Senior Beyaz

Katılımcı Üye
6 Mar 2016
474
136
root@beyaz:
Merhabalar,

Sanal makineler bilgisayarınızda çok fazla güç tüketebiliyor. Bunun sebebi sanal makine kurulumu yaparken depolama ve ram için ana makineden birim ayırmanızdan kaynaklıdır. Makine kurulumu sırasında size uygun olan değerler ile kurulum yapmanız tavsiyemdir. Ayrıca başlangıçtan sanal makineyi görev yöneticisinden devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

İyi Forumlar Dilerim...
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,444
991
Merhabalar

kurulunca değil ama sistemi çalıştırdıktan sonra eğer yeterli sistem özellikleriniz olmadığı zaman hem sanal makine hemde bilgisayarınız yavaşlayacaktır.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.