Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VmWareye Kali kurdum ekranı büyüttüğümde ekran büyüyor fakat kali hala küçük kalıyor ortalanıyor haliyle bişey yapamıyorum tools kurdum yada kuramadım yardım edebilirmisiniz.
Wmvareye kurduğun işletim sistemini çalıştır. Sistem açıldıktan sonra çözünürlük ayarları genelde 800x600 olarak kuruluyor genelde 1024x768 vs olarak değiştir ekranda büyüyecektir. Yalnız çok fazla büyütme bu sefer ekrana sığmıyor.
wmvare de dediğin sanal işletim sistemini aç. Sanal işletim sistemi açıldıktan sonra sanal işletim sisteminin masaüstünde sağ tık yaptığında özellikler görüntü v.s gibi birşeyi kesinlike bulursun. Kali bildiğim kadarı ile kalilinux çözünürlüğü yükselttikçe wmvaredeki ekranda büyüyor...
Ekran çözünürlüğüyle alakalı olduğunu sanmıyorum. İşletim sistemini çalıştırdığınızda üstte tam ekran sembolü olur, ona tıklarsanız tam ekrana alır. Yani direk olarak sağ üstteki büyültme tuşundan büyültürseniz küçük kalacaktır.