Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer müşteri hizmetlerini ararsanız sorununuz hemen çözülecektir bizden iyi bilgiye sahipler bu konuda.
Vodafone Content Dest Grp İsimli Firmaya İsteğim Dışında Üye Yapılarak Ücret Kesilmesi! Vodafone 'un 0544 -------- telefon numaralı abonesiyim. 23.01.2017 tarihinde saat 10:31'de bir firmadan (Content Dest Grp) ücretli bir internet paketine bilgim ve rızam olmadan üye yapıldığı ve iptal etmez isem ücret kesileceği ile ilgili SMS aldım. Üyeliğin iptali için firmaya SMS attım ve Vodafone müşteri hizmetlerinden F** bey ile 11:08'de telefonla görüşerek böyle bir pakete isteğim dışında abone yapılmak istendiğimi ve daha önce de benzer bir durum başıma geldiğinden tüm servisleri kapattırdığımı bildirdim. F**bey herhangi bir servise üye olmadığımı belirterek mesaja itibar etmememi bildirdi. Şubat-2017 faturamda bu servise üyelik ücreti kesildiğini gördüm. İstemediğim halde üye yapıldığım bu paket ücreti olarak haksız faturalandırılan ücretin iadesini ve ilgili kurum veya kişilerin uyarılmasını talep ediyorum.
--
Dest Group Bilgilendirme Yapılmadan 38 TL Kesinti Yapılmış Faturalı hattımdan izin ve bilgilendirme yapılmadan 38 TL kesinti yapılmış. Bu ne rezalet? İnsanların parasını yemekten başka bir şeye yaradığınız yok. Senelerdir Vodafone kullanıcısıyım, kaç defa bu sorunla karşılaştım. Eğer bu sorunlara acilen çözüm bulunmazsa, yakında müşteriniz kalmayacak