Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben hic bisey yapmadim 1 kere daha oldu 1 ay once aradik siz onay mesaji atmissiniz diyor ama biz atmadik
herhangi birinin ugrastigini sanmiyorum musteri hizmetleri de aranmiyorBana neden böyle şeyler olmuyor, anlayamıyorumda
1 - Bunu vodafone müşteri hizmetleri yada normal bir vodafone mağazasına gidip görüşmeyi denediniz mi ? İmkansız olabilir ama bellllkiii başkası uğraşıyordur telefonunuzla ?
2 - Aileniz THT'ye üye olmanıza karşımı ( Gecen abim gil geldiginde de THT ye uye oldugumu falan gorduler ) Demişsiniz,
Arayıp, iptal talebinde bulunun.
genec yani 1 ay once de oldu ve mumkun olmadigini dediler ama eminim aileden kimse oyle bsey yapmiyor haksiz kazanc elde ediyorlar
herhangi birinin ugrastigini sanmiyorum musteri hizmetleri de aranmiyor
Gecen yine boyle olay oldu abim maillerime falan bakti orda turkhackteam uyeligi falan hersey cikti dersler icin kitap gondercektim gondertmedilerailem gelecekteki hedefima karsi buyuk engel ve babam bisey bilmedigi icin abilerime inaniyor abilerim de bsey bilmiyor
![]()
bende dogruyu yanlisi kavriyirum.Yaptigim seyleri arastirarak yaparim bu yuzden de hic korkmam o yuzden babam ve annem bu sogukkanligima hep kiziyor .şunu dene Annem yokta Babama mesela ben her yaptığımı gösteren biriydim zamanında, Babamın maşallahı vardır bilgisayar konusunda şuan mesela THT geçtim deepweb vs. vs. herşeyi bilir birşeyde demezhe yaşımında faydası var şu yaşıma gelmişim doğru yanlış ne olduğunu kavrayabilecek yaşta olduğumuzdan birşey diyeceksede demiyordur
![]()