Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vodofone yapar mı sizce böyle bir paket 40 50 paketleri varken sınırsız hiçbir oparetor vermez
sistem açığından fln yararlanıyorlar ben yapmıştım hala da kullanıyorum ve yenisi çıkmış daha iyi ama yapanlar yapma ücreti vs istiyor pek guvenemedıgımden sordum forma
Beyler Bu Günlerde 39 TL ye 1000 DK 1000 Sms ve Sınırsız İnternet Paketi Dolaşıyor Ortalıkta Bilen Var Mı Bu Paketi ?
Sakın o sahtekarlara inanmayın hocam
39 TLye kim sınırsız interneti bulmuşta veriyor hocam biraz mantık
blackbery iptal oldu artıkOlay ben biliyor aynisi turkcell de yapiliyordu bizzat yaptim suan kapandi yontemler ama eskiden sinirsiz giriyordun bir cok yontem vardi mantini biraz anlatayim sakincasi yoktur.
.oncelikle sinirsiz bir 1gb paketi aliyorduk aylik(1gb dan sonra yavasliyor hemde ne yavaslama)
.sonra onu bitirdikten sonra aylik 250 yada 500 mb aldiktan sonra sistem buga girip hoz limiti acilmis oluyordu toplam 35 tl miktarla sinirsiz oluyordu
Vodafondada blackbery paketiyle buga sokuyorlar diye biliyorum suan calistigindan emin deilim...
peki nasıl yapabılırız hocam bılıyor musunuz ?O sınırsız olayı sosyal medya için mevcut instagram facebook whatsapp twitter için