Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kali Linux'ta default olarak gelen araçlardan Voip Hopper'ı nasıl kullanabilirim?
NOT: Adım adım açıklarsanız çok sevinirim. İyi günler!)
python voiphopper.pytarget IP ADRESITeşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde anlattığınız için.
- VoIP Hopper'ı başlatmak için önce Kali Linux üzerinde VoIP Hopper'ın bulunduğu dizine gidin. Terminalde cd voiphopper komutunu kullanarak dizine geçin.
- VoIP Hopper'ı çalıştırmak için aşağıdaki komutu kullanın:
python voiphopper.py
VoIP Hopper'ın arayüzü açılacak.
Bu komut, ağdaki VoIP sunucularını bulmak için bir tarama işlemi başlatacaktır.
- VoIP Hopper arayüzünde, kullanılabilir komutları ve seçenekleri göreceksiniz. Bu komutları kullanarak VoIP ağını taramak, VoIP sunucularını analiz etmek ve VoIP trafiğini yakalamak için farklı işlemler gerçekleştirebilirsiniz.
- VoIP Hopper'ın komutlarını ve seçeneklerini kullanmak için help komutunu kullanabilirsiniz.
- Ağdaki VoIP sunucularını taramak için scan komutunu kullanabilirsiniz:
- VoIP sunucularını bulduktan sonra, hedef VoIP sunucusunu hedeflemek için target komutunu kullanabilirsiniz:
target IP ADRESI
Bu komut, hedef VoIP sunucusu hakkında ayrıntılı bilgileri gösterecektir.
- Hedef VoIP sunucusunu analiz etmek için analyze komutunu kullanabilirsiniz:
Bu komut, VoIP trafiğini dinlemek ve kaydetmek için bir yakalama işlemi başlatacaktır.
- VoIP trafiğini yakalamak için capture komutunu kullanabilirsiniz:
Fakat voiphopper masaüstümde ve masaüstüne geçiş yapıtığımda voiphopper arayüzüne geçemiyorum.Teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde anlattığınız için.
İyi forumlar!