Arkadaşlar konumuz tekrar aynı Sizden aldıgım biligilere göre Voxox kendi verdigi numaradan başka numarayla arayamıyormusuz ben fake arama diyorum örnek +54554324 onun verdigi bu numara yani başkasını ararken bu numara çıkıyor ? Fakat ben bu aramayı 02154657 gibi yapmak istiyorum eskiden oluyormus ama kaldırmıslar bu özelligi ...
Şimdi burada bi beyin Fırtınası yapmak istiyorum sizler ile ?
Nasıl bişi yapmamız gerekir bu fake aramayı istedigimiz numarayı çevirerek karşı tarafta gözükmesini saglamak için ? Eski sürümüne ulaşalım desek nasıl ulaşıcaz ? ve yaa .. ?
artık konu açılmıstır Biz bu konuyu Çözeriz diye düşünüyorum .. [ Herkezin Bilgisi Altın bileziktir bizim gözümüzde ] şimdiden teşekkürler konuya dahil oldugunuz için ..
Şimdi burada bi beyin Fırtınası yapmak istiyorum sizler ile ?
Nasıl bişi yapmamız gerekir bu fake aramayı istedigimiz numarayı çevirerek karşı tarafta gözükmesini saglamak için ? Eski sürümüne ulaşalım desek nasıl ulaşıcaz ? ve yaa .. ?
artık konu açılmıstır Biz bu konuyu Çözeriz diye düşünüyorum .. [ Herkezin Bilgisi Altın bileziktir bizim gözümüzde ] şimdiden teşekkürler konuya dahil oldugunuz için ..
Son düzenleme: