VS Professional 2015 Kurulum Hatası Yrd.

MaskedMenace

Katılımcı Üye
24 Ara 2015
252
0
injustice
Merhaba sayın forum üyeleri ve adminleri,

Bilgisayarıma daha önceden kurmuştum fakat şimdi kurduğumda bu hata ile karşılaşıyorum hatada eksiklikten bahsediliyor onları gidermek adına 2010 versiyonunu yükledim kaldırdım tekrar denedim fakat sonuç gene hüsran bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir yazılımcı arıyorum çünkü daha önce hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım.

Not: Hatayı araştırdım fakat Türkçe hiç kaynak bulamadım yabancı kaynakların birçoğunda ise hatanın çözümünden bahsedilmemişti çözümlü olan varmı bilmiyorum varsada ben rast gelmedim.

2r8qJN.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.