Vtgramm scripti 2.2

scalehacker

Katılımcı Üye
17 May 2016
413
0
Antalya
ionCube Yükleyici aga bende bu çarpı yanıyor napmalıyım acaba ?
az7bkg.jpg

Phpsürümünü yükselt
 
2 Ocak 2016
165
0
Ankara
Öncelikle merhaba ben muhammed bu gün sizlere internette bulduğum Vtgramm 2.2 scriptini paylaşacağım.(Bu arada ilk ciddi konum)

Demo linki bulamadım.

İndirme linki.

VirusTotal

Kurulum için dosyaları sunucuya atın ardından sitenize giriş yapın karşınıza çıkan next butonuna basın ve data base bilgilerinizi girin. lisans yok

Teşekkür edebilirsiniz

Önerdiğim bedava subdomain sitesi

rar pass : MarsiThT
Demo arayan kardeşlerim için demo;
Tıkla bana
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.