Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir çocukla dalaştık ikimizde body gidiyoruz ama adam protein tozu kulanıyor ben orjinal halimle zayıf noktaları nelerdir bilen varsa yardım
omuzun göğüsle birleştiği yer zayıfdır oraya tek parmağınla vur orta parmağını bükerek tabi elin yumruk şeklinde çeneye vurursan bayılır ama çok sert vurma çünkü oradaki kılcal damarları kesebilirsin o da öldürebilir o kılcallar beyni besliyor çünkü
boğazına vur
kalp üstü çalış yok bunlar öldürür dersen
ense köküne geçir bayılsın
karşındaki ne kadar kaslı olursa olsun midenin tam üzeri kas tutmaz vur iner
testisler (erkekese tabi)
burun
diyom ama ben hiç yapamadım nasıldır bilmiyom karnına yumruk atmaya çalışsam dahi tam gözüne geliyor kaşı patlıyor dikiş attıraan bile oldu benim yüzüme nasıl patlatıyom bende anladamadım sert vurduğum içinmi öyle şans olduğu içinmi bilemem
arkadaşlar çeneye burna vur felan demişlerde adam sağlam çıkar bişi olmaz daha çok sinirlenir sana 2 tane vuracaksa 10 tane vurur yani dövebileceğine inaniyosan yap derim
Aynı salondaydık ben bıraktım mma gidiyorum karma dovuse göğüsleri dik tutuyor alışmış nefes kalmamış kulak arkası ayağa narkoz bide karaciğere tekme vurdum yerdeydi ayırdılsr