vücut geliştirmeyle ilgilenenler bakabilir mi

Crunkz

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
510
0
selam hepinize dostlarım 2 aylık bir body geçmişim var 2 aydır gidiyorum yani devam ediyorum sizce protein tozu kullanmalı mıyım günlük almam gereken protein miktarını doğru düzgün alamıyorum başlamalı mıyım sizce öneriniz var mı?
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Merhaba,

Alacağınız protein miktarını direk protein tozundan değil, yağsız et, patates, haşlanmış yumurta ve 70 gr civarında az yağlı kıyma ile yapılmış köfteden almanızı tavsiye ederim. Ayrıca bunların yanında Fellas Kuru et almanızı da tavsiye ederim. Günlük 2 paket yiyebilirsiniz. Paketi 40Gr yanlış hatırlamıyorsam.

İyi forumlar...
 

dgn1905

Yeni üye
17 Tem 2016
19
0
Merhaba,
Kardeşim ben protein tozu kullandım özellikle antreman sırasında çok faydalı yorulmuyor insan ama sadece antreman sırasında al derim ben zayıflayınca sarkmalar oluyor diyorlar ben şuanda 75 den 65 e düştüm hiç sarkma falan yok.
 

0x762

Emektar
4 Nis 2016
38,360
45
Günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsan alabilirsin. Fakat günlük porsiyon fiyatına yarım kilo tavuk alarak çok daha fazla protein alabilirsin. Protein tozu pratiğe kaçmak isteyen işidir. Ben protein tozuna para vermek yerine creatin alıyorum artan parayı tavuk için harcıyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.