vurulmayı merak edener için

qwer2000

Uzman üye
13 Ara 2015
1,057
5
gençler ben vuruldum nası bişi olduğunu merak eden çok oldu söylemek istedim..
çok ötü birşey akciğerime girdi ilk amelliyatım ben uyanıkken yaptılar koltuk altımdan delik açıp kemiklerimi araladılar akciğerimdeki kirli suu boşaltmak için tüp takıldı.2. amelliyat vücudumda 8 delik açıp almaya çalıştılar mermi sürekli hareket halınde olmuş vücudumda en son belimden yakalayabilmişler ve çıkardılar konu yeri yanlışsa kusura bakmayın özür dilerim...
 

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
Bu tür konuları off topic e acmalısın. Geçmiş olsun. Silah ve şiddete hel karşı olmuşumdur. Kalem silahtan daha iyidir her zaman.
 

Lebrath

Üye
16 Tem 2016
144
0
Geçmiş olsun reyiz. Çok kötü birşey ALLAH korusun kalbe giderse iş büyür... ALLAH korumuş.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.