Vürüs Totala Yakalanmamak

llslowll

Katılımcı Üye
13 Ocak 2021
363
4
Üst Düzey
Birine kendi yazdığım vürüsü yedirecem ama vürüs totalda Bu dosyayı 8 motor tespit etti , tabiki yedireceğim kişi akıllıdır öncelikle vürüs totala bakacaktır ondan dolayı antivürüslerin yakalamaması için ne yapa bilirim.
 

emiREX

Üye
16 Şub 2021
52
0
Malatya
Saklamak için crypter kullanmak gerek ama piyasada çok bulunmaz kendin yazmak gerek önerebileceğim ufak bir para karşılığı Basri Kayaykayadan alabilirsin tabi yazılım dili biliyorsan kendin yazman daha iyi olr
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
8 Nis 2020
213
32
Gerçekten virustotale yüklediyseniz bir süre sonra daha fazla yakalanacaktır. Virustotal rapor veren bir sitedir. Antiscan.me gibi siteleri kullanmanızı öneririm. Amacınız Scantime olarak gizlemekse çok basit bir şey ancak runtime gizlemek daha zor. Scantime için basit bir dropper yapsanız bile yeterli olur.
 

ZiksthemW

Haftanın Asistanı
28 Mar 2020
1,063
148
Oslo
Merhaba,

Sol üstte "Fud Crypter" şeklinde arama yaparsanız bir sürü sonuç elde edebilirsiniz. Ve, virüslerinizi VT'ye eklemeyin. Paylaşımsız olan anti-virüs tarayıcılarına ekleyiniz. Örn; NoDistribute

Saygılarımla,
ZiksthemW
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.