Evet arkadaşlar, fark ettim ki, bu zamanlar herkes W.o.T oyununu indirirken sorun yaşıyor.
Herkes bilir Launcherle oyun indirirken yavaş iner. Bugün ben size W.o.T (World of Tanks) oyununu direkt ve İDM (İnternet Download Manager) ile indirmeyi göstereceyim.
Başlayalım arkadaşlar.
İlk olarak W.o.T resmi sitesine gidelim ve üye olalım. (ÜYELİK ŞART!)
Daha sonra GAME butonunun yanındakı sarı ile işaretlediyim tuşa basın. Sonra DOVNLOAD GAME tıklayın.
RESİM 1:
Daha sonra sarı ile işaretlediyim DOVNLOADA tıklayın ve LAUNCHERİ indirib kurun.
RESİM 2:
Daha sonra ise KİRMİZİ ile isaretlediyim butona tiklayin ve oyunu FULL indirin (4.81 GB boyutundadır zaman ala bilir. İDM le indirin!)
RESİM 3:
İndirme bitdikden sonra dosyayı arşivden çıkarın ve içerisindeki İNSTALLa yükleyin.
NOT: YÜKLERKEN LAUNCHERİ KURDUĞUNUZ YERE YÜKLEYİN
RESİM 4:
Sonra LAUNCHERİ açın birkaç dakikalığına uptading yapar sonra PLAYA basın.
İşte bu kadar!
Bİ TEŞEKKÜR!!!!!
Herkes bilir Launcherle oyun indirirken yavaş iner. Bugün ben size W.o.T (World of Tanks) oyununu direkt ve İDM (İnternet Download Manager) ile indirmeyi göstereceyim.
Başlayalım arkadaşlar.
İlk olarak W.o.T resmi sitesine gidelim ve üye olalım. (ÜYELİK ŞART!)
Daha sonra GAME butonunun yanındakı sarı ile işaretlediyim tuşa basın. Sonra DOVNLOAD GAME tıklayın.
RESİM 1:
Daha sonra sarı ile işaretlediyim DOVNLOADA tıklayın ve LAUNCHERİ indirib kurun.
RESİM 2:
Daha sonra ise KİRMİZİ ile isaretlediyim butona tiklayin ve oyunu FULL indirin (4.81 GB boyutundadır zaman ala bilir. İDM le indirin!)
RESİM 3:
İndirme bitdikden sonra dosyayı arşivden çıkarın ve içerisindeki İNSTALLa yükleyin.
NOT: YÜKLERKEN LAUNCHERİ KURDUĞUNUZ YERE YÜKLEYİN
RESİM 4:
Sonra LAUNCHERİ açın birkaç dakikalığına uptading yapar sonra PLAYA basın.
İşte bu kadar!
Bİ TEŞEKKÜR!!!!!