böyle hata veriyor format atmam mı lazım çözüm yolu var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım cevap için teşekkürlersistem dosyalarıyla oynanmış muhtemelen. ya sen istemeden oynadın ya da bi program oynadı. çözüm zaten yazıyor orda, win11'i tekrar yükleyeceksin. şimdi yeniden yükleyin'e basınca dosyaları tekrar yükleyecek. senin dosyalarının silineceğini sanmıyorum ama yedeğini almakta fayda var. bunu yapmadan önce de kullandığın bi antivirüs programı varsa o program aracılığıyla bilgisayarında tam tarama başlat. eğer antivirüs kullanmıyorsan da win+R kombinasyonuyla "çalıştır"ı aç ve oraya "mrt" yaz. bu windowsun detaylı antivirüs programıdır. (ne kadar detaylı bilinmez) eğer virüs falan bulmuşsa sistem dosyalarını onarmakla kalmayıp direkt formatı çak. ha eğer virüs falan yoksa da oradaki butona basman yeterli. bak dediğim gibi, senin dosyalarının silineceğini sanmıyorum ama yine de yedeğini almakta fayda var.
hadi selametle
bilgi için teşekkür ederimYeniden yüklediğinde programların silinebilir ama kişisel verilerine büyük ihtimalle bir şey olmaz. Yedeğini alarak bu işe girişmeni tavsiye ederim. Bana kalsa güncelleme yapmazdım çok da önemli değiller.