Wallpaper -KaraLeke- Design(Geri Dönüş)

-KaraLeke-

Uzman üye
24 Haz 2012
1,200
0
I Don't Know
Merhabalar herkese. Dersler sınavlar derken foruma biraz ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi hayallerimde olan Tıp Fakültesinden yazıyorum :) Bu değerli forumda olmanın hissiyatını hiç kaybetmedim. Kendimi yine bu ailede bulmaktan gurur duyuyorum. İlerleyen zamanlarda daha çok çalışmalarla geleceğim. uzun süre geçti belki tanımayanlar vardır beni :) Ben KaraLeke. Bu platformun bir tutkunuyum.

Biraz paslanmış olabilirim. Yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim :)
Biraz sade bir çalışma tercih ettim. Masa üstleirmiz gözlerimizi almasın diye sade güzel olur diye düşündüm. Saygılar :D

5dpN9A.jpg
 
Son düzenleme:

'AdrenaLiN

Yaşayan Forum Efsanesi
2 Şub 2012
8,398
166
İyi olmuş ama sizin gibi bir üstadtan daha iyi bir çalışma beklerdik :)
 
Son düzenleme:

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Öncelikle tebrik ediyorum :)
Kısa zamanda ekipte tekrardan yer almanı umut ediyorum..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.