Bu forumda nerdeyse tüm web hack zafiyetlerini vs hepsine baktım ama hep konular tekrarlanıyor resmen sqlmap açığı xss açığı csrf açığı wordpress açıkları vs bunlar sadece web zafiyetleri bölümün hepsi sadece bunlarla doldu lakin örnek bir siteye girip detaylı aramalar falan yaptığım zaman açık bulamıyorum hedef bir site var mesela elimde giriyorum dorklar ile saldırı düzenliyorum yok login bypass denemeleri yapıyorum yok xss arıyorum yok csrf yok wordpress açığı yok ama bakıyorum herifin biri girmiş siteye sızmış anlam veremiyorum soruncada kolpa cevaplar yok sql açık yok sosyal mühendislik çocuğa anlatır gibi anlatıyor bu konuda gerçekten sağlam bilgi sahipleri lütfen cevap versin bu kadar zaman sitede çoğu konuya baktım ama artık elemanlar konu kasmak için konu açıyor birinin paylaştığı zafiyeti bıkac duzenleme ile yine paylaşıyor modlar ilgilensin ve bu konuda sağlam bilgisi olanlarada soruyorum bu dediklerimin haricinde site hacklemek için başka zafiyet falan var mı yoksa limit bu mu