web hack yardım

hilal34

Üye
5 Şub 2012
125
0

yalnız şu eksen atak falan bende varda ona bakarsan işimiz ALLAH'a kalmış gibib ieşy :) dorku yazıyon bekliyon artık kaç gün sürecek ise..iyi bir wordlisten olsa birdert olmasa ayrı bir dert !!!anlayacağınız çok derdim var çoook..
 

GH0ST61

Yeni üye
29 Nis 2013
3
0
Hacke nerden başlıcağınızı soruyorsunuz ve herkes açık şekilde cevaplamış.
Bence:
-önce terimleri öğrenin (admin paneli, html, database ....)
-sonra kendinize html kullanarak bir index hazırlayın
-bunlardan sonra sql açıkları ile hacke başlayabilirsiniz
-Bunları yapmak için forumda yüzlerce konu var.Sql'den sonra joomla e wordpress ile devam edin.

Ayrıca kaç aydır burdayım fln yazmışşınız ama ben hack çalışmalarımın 3. günümdeyim ve site hacklemeye başladım.(sadece bu forumdaki kaynakları kullanarak.)

Hack yapmak yeni programlarla ve elinizin altındaki dökümanları kullanarak çok kolaydır.(başlangıç için)
Tabi bunları kullanmak sizin elinizde.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.