Web Kameranız`dan Gözetleniyorsunuz.

TRNooNTR

Kıdemli Üye
10 Kas 2008
2,519
0
drwxr-xr-x
Siber korsanların, kullanıcıları, web kameralarından gizlice izleyebildikleri belirlendi. Bilişim sektöründe faaliyet gösteren ve internet ortamındaki bot, virüs ve saldırı aktivitelerini izleyen gönüllüler grubu Shadow Server’dan yapılan açıklamaya göre, "Web kameraları, ancak bağlı oldukları bilgisayarlar kadar güvenli."
Tüm dünyada 15 milyondan fazla bilgisayarda, kullanıcıdan habersiz çalışan bot türü yazılımlar bulunuyor. Bu yazılımlar, siber korsanlara kişinin bilgisayarını istedikleri gibi kullanma, hatta kendi web kameralarından izleme imkanı da tanıyor.
 

I0meRI

Katılımcı Üye
31 Ocak 2009
477
0
33
İsT..!
Çook Doğru Kendinizi Deşifre Edebilecek Aletler Kulanmayın Veya Gerekli Önlemleri Alıp Kullanın ;)
 

Croness

Üye
3 Haz 2010
63
0
Ben Devlet Tarafından İzleniyor Diye Duymuştum Bilgilendirdiğiniz İçin Tşkler Neyseki Web Cam Kullanan Birisi Değilim
 

'toprak

Uzman üye
22 Nis 2010
1,538
1
yahu beni gorse ne olur gormese ne olur web camda ne manyak adamlar var daha dunyada..:(
 

serhan59

Üye
5 Tem 2010
101
0
peki nasil önlem alabiliriz bir arkadasimiz antivirüs demis KiS 2011 yeterlimi bunun icin yoksa baska programlar yöntemlerde uygulamamiz gerekiyormu ??
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.