Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence Web programlamaMerhaba Web mi yoksa Masaüstü programlama mı kararsız kaldım ilk dil olarak öğreneceğim sizce hangi taraftan başlamalıyım ? bunu bir meslek olarak yapmak istiyorum ama kafam çok karışık.
Şuan lisede html css gösteriyorlar kafam o yüzden allak bullak hangi yönde ilerlemem gerekiyor bilmiyorum css kısmını gerçekten kafam almıyorHocam C# ile başla Desktop'ı zaten çözersin ASP.NET'e geçersin çok zorlanmadan hiç değilse backend kısmında temelin olur
front end'te zaten 1-2 js frameworkünü de çaktık mı bitti gitti hem web hem dekstop güle güle kullan 1.5 - 2 senede çözersin tamamını
O zaman şuan c# ile mi başlıyayım ve nereden öğrenmem daha iyi olur önerdiğiniz bir yer varmı ?kardeşim üniversitede de aynısını gösterecekler merak etme hocaların bilgisi 0 w3shools sitesini baştan sona tamamla zaten lise ve üniversitenin sana toplamda katabileceğinden daha çok bilgi birikimi katar. zamanla oturur merak etme başarısız öğrenci yoktur başarısız öğretmen vardır
Çok fazla ingilizcem yok ama bakıyorum hocam buraya umarım anlarımsadece ücretsiz kurslarını tamamla bu sitedeki her şeyi kafana yazarsan hocalarına sen ders anlatırsın. Ancak bu site herşeyi muhteşem öğretiyor demiyorum sadece temellerini kavramanı sağlar sıkıntı hocaların bilgisizliği.![]()
W3Schools.com
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.www.w3schools.com